General.BrowserWarning
23-02-2024

Två nya elbilsfälgar i moderiktiga designs

Mega Wheels, som däck- och fälggrossisten NDI Group står bakom, lanserar två nya versioner av fälgmodellerna Triton och Zenith i Sverige. Fälgarna är en del av Mega Wheels fälgprogram riktat mot elbilar.

Läs mer
 

De senaste nyheterna

 
21-02-2024

Budgetmärke med brett produktsortiment lanseras av NDI Sverige

Däckmärket Goodride lanseras av NDI Sverige inför den kommande sommarsäsongen för att erbjuda kunderna ett ännu bredare sortiment av produkter i den prisvänliga kategorin. Först introduceras Goodrides sommardäck, till vintersäsongen följer friktionsdäck och dubbdäck. Läs mer

 
02-02-2024

NDI Sverige anställer ny distriktschef efter att erfaren profil går i pension

NDI Sverige har anställt Paul Söderberg som ny Account Manager för Toyo Tires och distriktschef med ansvar för bilkunder i distriktet Södra Götaland. Läs mer

 
15-09-2023

NDI lanserar tre nya fälgar riktade mot elbilar

Den nordiska däck- och fälggrossisten NDI Group har i samarbete med fälgproducenten Mega Wheels utvecklat tre nya fälgar speciellt avsedda för elbilar, vilka kommer att lanseras på marknaden inför den kommande vintersäsongen.

Läs mer
 
13-09-2023

Uppdaterade terrängdäck från Toyo Tires med vinteregenskaper

Det populära terrängdäcket från Toyo Tires, Open Country, som är riktat till SUV:ar och pick-ups, lanseras inför den kommande vintersäsongen.

Läs mer
 
11-09-2023

Toyo Tires har lanserat ett nytt dubbdäck speciellt utformat för transportbilar

Toyo Tires har lanserat ett nytt dubbdäck för transportbilar, utvecklad för de nordiska vintrarna.

Läs mer
 
01-09-2023

Thony Ljungh utsedd till ny försäljnings- och produktchef för tunga produkter

Thony Ljungh har från och med idag blivit anställd i en nyinrättad roll som försäljnings- och produktchef för NDI Sverige med fokus på de tunga produkterna.

Läs mer
 
31-08-2023

Toyo Proxes Comfort når återigen topposition i däcktest

Sommardäcket Toyo Proxes Comfort hamnar högt upp i ett nytt däcktest utfört av den oberoende och välrenommerade bilpublikationen Auto Express.

Läs mer
 
28-08-2023

NDI Sverige stärker sin säljkår med erfaren branschprofil

Mikael Olsson tillträder som ny Account Manager hos NDI Sverige den 28 augusti. Han ska stödja företagets fokus på effektiv leverans av person- och transportfordonsdäck till fackhandel.

Läs mer
 
25-08-2023

Erfaren specialist ska stärka NDI Sveriges fokus på tunga produkter

Kent Jansson har blivit anställd med verkan från den 21 augusti som ny specialist inom tunga produkter hos däckgrossisten NDI Sverige.

Läs mer
 
05-01-2023

Ny COO anställd hos NDI Group

Ronnie Maryon har anställts som ny COO med globalt ansvar för företagets försäljning, marknadsföring, e-handel, prissättning, inköp och logistik.

Läs mer
 
12-09-2022

NDI Sverige tar nytt däcklager i bruk

NDI Sverige fördubblar sin kapacitet med öppningen av ett helt nybyggt och genomoptimerat däcklager i Lund, vilket ska säkerställa ännu bättre service till kunderna och lönsam tillväxt enligt NDI-gruppens 2024-strategi.

Läs mer
 
30-08-2022

NDI Group satsar rekordstort på grön omställning

Mer än 14 000 kvadratmeter tak kommer att täckas med över 6 000 solpaneler i ett nytt, grönt energiprojekt, som ska göra NDI Group självförsörjande på grön el och ge ett bidrag till den gröna omställningen. Totalt kommer solcellerna att leverera en förväntad effekt på 2,5 megawatt.

Läs mer
 
20-06-2022

Nytt centrallager öppnat i Norge

Med 23 000 kvadratmeter, väl optimerade lager-, logistik- och kontorsfaciliteter och ett ännu mer strategiskt läge nära kunderna har NDI Norge tagit ett viktigt steg för att säkerställa kunderna ännu bättre service och uppnå en mer lönsam verksamhet i linje med NDI-koncernens 2024 - strategi.

Läs mer
 
02-06-2022

NDI Group fyrdubblar kapaciteten med nytt lager i E20 Park

Med ett just undertecknat avtal om att flytta in i ett toppmodernt däcklager i E20 park kommer NDI Group att säkerställa kunderna en snabbare leverans av ett ännu större produktsortiment och rusta företaget för framtida tillväxt.

Läs mer
 
29-04-2022

NDI Group och SEGES lanserar ett nytt försök

Forskningssamarbetet mellan NDI Group och SEGES fortsätter med ett ytterligare försök, som just påbörjats, där fördelarna med att köra med olika hjulmonteringar under arbetet med att så undersöks.

Läs mer
 
03-03-2022

Super Dæk Service och Euromaster Danmark ska skapa branschens bästa däck- och bilverkstadskedja

NDI Group A/S och Euromaster Services et Management har idag ingått ett avtal om att slå samman sina danska verksamheter med visionen att skapa branschens bästa däck- och bilverkstadskedja. Avtalet är föremål för godkännande av den danska konkurrens- och konsumentmyndigheten.

Läs mer
 
20-01-2022

VF-däck skapar ekonomisk vinst för bönderna

SEGES har genomfört ett försök med VF-däck som genomfördes i samarbete med NDI Group och Alliance. Resultaten visar att VF-däck kan säkerställa lantbrukarna en extra inkomst på upp till 35 000 SEK per 100 hektar, eftersom körning med lägre däcktryck leder till hälsosammare skördar och därmed högre avkastning.

Läs mer

De senaste blogginläggen

Bliv klogere på lovkrav til vinterdæk i norden
Kører du som eksportvognmand eller chauffør til de nordiske lande? Så skal du være opmærksom på, at lovkravene ændrer sig, i takt med at du kommer igennem de forskellige lande. Her spiller både klima, geografi, vejenes beskaffenhed og højdemeter en rolle.
Læs mere
Visa fler inlägg

Presskontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef

Loggor och pressbilder

 
NDI Sverige AB

Gamlemark/Blomstervägen
225 93 Lund
Sverige
Orgnr: 556221-8353
kundtjanst@ndi-se.com

Behöver ni hjälp?

Kontakta kundtjänst på:
046 379500

Måndag-torsdag: 8:00-16:30
Fredag: 8:00-16:00
Avvikande öppettider

Hitta snabbt

Kontakt
Om NDI

 

WEBSHOP