General.BrowserWarning

Have og Park

Hamn och marin

Att få en hamnterminal med många olika aktiviteter att fungera ställer stora krav på både anställda, maskiner och inte minst däck. De tusentals manövrarna på det hårda underlaget, den intensiva användningen av maskinerna i kombination med höga säkerhetskrav på utrustningen kräver ett däckprogram och en leverantör som klarar dessa.
Läs mer om hur NDI kan hjälpa till att hålla hamn- och marin-maskinparken igång.

Se hela vårt sortiment

Däck

Hamnfordon, som containervagnar, tankbilar och terminaltraktorer, är tungt lastade under hela dagen. En sådan aktivitetsnivå ställer stora krav på däcklösningarna som ska vara designade för tung belastning och ha en robust design som klarar daglig manövrering. Behovet av däck för hamn- och marinverksamhet spänner över allt från små solida gaffeltruckdäck till mycket stora traktor- och entreprenaddäck.

Fälgar

Rätt hjullösning kan direkt påverka maskinernas effektivitet och drifttid. Det handlar alltså inte bara om att välja rätt däck för ändamålet, det kan ofta också vara en fördel att bestämma sig för hela hjullösningen.

Behovet kanske är en standardlösning med en enkel fälg? En skräddarsydd, speciallackerad dubbelfälg eller justerbar lösning? Eller är den optimala lösningen någonstans mittemellan?

Olja

En välsmord maskin är avgörande för driftsäkerheten. Genom att kontinuerligt underhålla maskiner med smörjoljor minskar risken för oplanerade och dyra haverier avsevärt. Det breda utbudet av motorolja, växellådsolja, hydraulolja, multifunktionsolja och frostskyddsolja finns i olika storlekar och har utvecklats för korrekt smörjning av moderna motorer och hydraulsystem. Smörjmedlen uppfyller OEM-kraven och internationell standard.

Tillbehör

Däck och fälgar är de primära komponenterna för att hålla maskinerna igång. Men för att montera och underhålla dem är det viktigt att ha rätt tillbehör till hands.

Tillbehör för montering och underhåll sträcker sig från O-ringar, bultar/muttrar, från kaliumklorid till magnetiskt pulver för spricktestning. NDI har gjort det enkelt att få en överblick över allt som används och vi har samlat allt på ett ställe.

 

NDI Sverige AB

Gamlemark/Blomstervägen
225 93 Lund
Sverige
Orgnr: 556221-8353
kundtjanst@ndi-se.com

Behöver ni hjälp?

Kontakta kundtjänst på:
046 379500

Måndag-torsdag: 8:00-16:30
Fredag: 8:00-16:00
Avvikande öppettider

Hitta snabbt

Kontakt
Om NDI

 

WEBSHOP