General.BrowserWarning

Segment

Från det största till det minsta

På NDI har vi mer än en miljon däck på lager och erbjuder allt från bildäck till stora lantbruksdäck. Vi stöttar därför våra kunder och har alltid rätt däck-, fälg- och hjullösning tillgänglig.

Läs mer om hur NDI hjälper till att hålla alla typer av fordon rullande.

Personbil, SUV och lätt lastbil

Är körbehovet stort eller begränsat till korta sträckor? Eller transporteras tunga laster? Här kan du välja bland ett brett och djupt sortiment av däck och fälgar i alla pris- och kvalitetsklasser för alla ändamål och alla årstider.

Både däckets mönster, gummiblandning och konstruktion är optimerade i förhållande till säsong och körstil och det breda utbudet av både stål- och aluminiumfälgar bidrar till att ge fordonet en personlig stil.

Läs mer här

Lastbil och Buss

Nyckeln till att hitta rätt däck är att känna till syftet med, och körförhållandena för lastbilen eller bussen. Däckens konstruktion och gummiblandning är nämligen optimerade därefter.

Att välja rätt däck påverkar inte bara körekonomin, utan också viktiga faktorer som styrstabilitet, säkerhet, väggrepp och däckets livslängd. Valet av fälgtyp är viktigt för bärförmågan och optimeringen av nyttolasten på fordonet.

Läs mer här

Lantbruk

Lantbruket arbetar ständigt med att optimera effektivitet och produktivitet. Det innebär större och tyngre maskiner på fälten. Nackdelen med detta är att de tyngre maskinerna ökar marktrycket och därigenom minimerar grödornas tillväxtpotential.

Det ställs därför höga krav på hjullösningar som kan fördela trycket från maskinerna på ytan istället för på djupet.

Läs mer här

Entreprenad och Industri

Entreprenad- och industrimaskiner spänner över ett brett utbud av maskintyper samt olika körändamål och underlag. Det är viktigt att vara medveten om dessa faktorer för att kunna erbjuda rätt hjullösning i förhållande till att maximera drifttid och säkerhet.

Läs mer här

Grönyte och Park

Vid val av däck för körning på grönytor, parker och på stigar och trottoarer spelar underlaget en viktig roll. Oavsett om det är en ömtålig gräsyta, små slingrande stigar eller trottoarer är det viktigt att ha syftet i åtanke när du väljer hjullösningarna, så att effektiviteten bibehålls och bästa resultat säkerställs.

Läs mer här

Hamn och Marin

Att få en hamnterminal med många olika aktiviteter att fungera ställer stora krav på både anställda, maskiner och inte minst däck. De tusentals manövrarna på det hårda underlaget, den intensiva användningen av maskinerna i kombination med höga säkerhetskrav på utrustningen kräver ett däckprogram och en leverantör som klarar dessa.

Läs mer här
NDI Sverige AB

Gamlemark/Blomstervägen
225 93 Lund
Sverige
Orgnr: 556221-8353
kundtjanst@ndi-se.com

Behöver ni hjälp?

Kontakta kundtjänst på:
046 379500

Måndag-torsdag: 8:00-16:30
Fredag: 8:00-16:00
Avvikande öppettider

Hitta snabbt

Kontakt
Om NDI

 

WEBSHOP