General.BrowserWarning
 
23. februar 2024

Två nya elbilsfälgar i moderiktiga designs

Mega Wheels, som däck- och fälggrossisten NDI Group står bakom, lanserar två nya versioner av fälgmodellerna Triton och Zenith i Sverige. Fälgarna är en del av Mega Wheels fälgprogram riktat mot elbilar.

Modetrender är inte bara för modeindustrin. Inom bilindustrin ändras modetrenderna också, inte minst inom fälgdesign där frontpolerade fälgar – även kallade "diamond cut" blir enligt NDI Sverige allt mer populära.

- Vi lanserar till nästa säsong två nya varianter av fälgmodellerna Triton och Zenith, som är frontpolerade. En fälgdesign som passar in i de design- och modetrender som vi ser på marknaden just nu, och som ger ett mer exklusivt utseende. Fälgarna kommer att levereras i storlekar och dimensioner anpassade för de mest populära elbilarna, säger försäljningschefen för autodivisionen hos NDI Sverige, Peter Liljedahl.

Populär serie
De två nya modellerna är en del av fälgkollektionen riktad mot elbilar som NDI Group lanserade i de nordiska länderna hösten 2023.

- Vi har redan sett ett ganska stort intresse för fälgarna och med de två nya modellerna får vi ännu fler designs att välja mellan. Förutom fälgar kan vi också erbjuda kompletta hjullösningar, där vi själva på NDI står för montering och snabb leverans direkt ut till återförsäljarna.

Förutom elbilsfälgarna erbjuder Mega Wheels flera andra fälgdesigns och modeller i märkets övriga produktprogram.

Presskontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Sverige AB

Gamlemark/Blomstervägen
225 93 Lund
Sverige
Orgnr: 556221-8353
kundtjanst@ndi-se.com

Behöver ni hjälp?

Kontakta kundtjänst på:
046 379500

Måndag-torsdag: 8:00-16:30
Fredag: 8:00-16:00
Avvikande öppettider

Hitta snabbt

Kontakt
Om NDI

 

WEBSHOP