General.BrowserWarning
 
5. januar 2023

Ny COO anställd hos NDI Group

Ronnie Maryon har anställts som ny COO med globalt ansvar för företagets försäljning, marknadsföring, e-handel, prissättning, inköp och logistik.

Efter 28 år på det danska bilgrossistföretaget FTZ A/S, där Ronnie Maryon skaffat sig en bred kunskap och erfarenhet inom bland annat försäljning, inköp och logistik, har den erfarna branschprofilen anställts som NDI Groups nya COO. Här kommer han att stå i spetsen för företagets verksamhet och stödja koncernens tillväxtstrategi.

- Jag har känt till NDI sedan 1986, då jag började som ung i bilbranschen och har följt företaget i snart 40 år. Med de resultat NDI och koncernens dotterbolag uppnått över tid och den starka position de skapat i branschen är det en stor ära att nu ha fått en unik möjlighet att bli en del av företagets ledning som COO, säger han.

Holistiskt perspektiv
I sin senaste position var Ronnie Maryon biträdande direktör/COO på FTZ och kommer att dra nytta av sin omfattande erfarenhet från sitt tidigare arbete i sin nya roll i den familjeägda däckkoncernen.

- Det kommer att finnas mycket spännande nytt att lära sig och sätta sig in i, och dessutom kommer jag att dra nytta av min erfarenhet av att driva en stor grossistverksamhet inom fordonsindustrin. Jag tror att det finns en del fundamentala saker som upprepar sig – till exempel vikten av att tänka holistiskt och alltid sätta kunden först, så att man säkerställer den bästa möjliga kundupplevelsen. Det kräver ett nära samarbete mellan de olika avdelningarna i en grossistverksamhet, säger Ronnie Maryon, som redan har fått ett starkt första intryck av NDI Group:

- Jag har redan sett centrallagret, och här är det ganska tydligt att NDI är ett väldigt specialiserat grossistföretag. Det finns inte bara över en halv miljon däck i lager – det finns även en stor mängd däck i väldigt speciella storlekar och dimensioner som jag inte sett tidigare. Det var spännande att se, och jag ser mycket fram emot att lära känna verksamheten ännu bättre.

Kvalitet i fokus
NDI Groups CEO, René Kristensen, ser fram emot att inleda samarbetet med Ronnie Maryon, som enligt direktören ska bidra till att säkerställa en ännu högre kvalitet i den service som erbjuds kunderna såväl som i den interna verksamheten:

- Jag är väldigt glad över att nu kunna välkomna Ronnie Maryon, som tillför en stor erfarenhet och insikt i att driva en grossistverksamhet. Med sin kunskap, kompetens och resultat i ryggen passar hans profil perfekt med vårt framåtblickande fokus på att säkerställa kvalitet i hela verksamheten internt såväl som externt, säger René Kristensen.

Presskontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Sverige AB

Gamlemark/Blomstervägen
225 93 Lund
Sverige
Orgnr: 556221-8353
kundtjanst@ndi-se.com

Behöver ni hjälp?

Kontakta kundtjänst på:
046 379500

Måndag-torsdag: 8:00-16:30
Fredag: 8:00-16:00
Avvikande öppettider

Hitta snabbt

Kontakt
Om NDI

 

WEBSHOP