General.BrowserWarning
 
31. august 2023

Toyo Proxes Comfort når återigen topposition i däcktest

Sommardäcket Toyo Proxes Comfort hamnar högt upp i ett nytt däcktest utfört av den oberoende och välrenommerade bilpublikationen Auto Express.

"En balanserad prestation över alla områden," "en stark prestation på torr väg" och "en imponerande komplett och välbalanserad helhet över testerna."

Det är några av de många lovorden som Toyo Proxes Comfort fick med sig i ett omfattande sommardäcktest i Auto Express. Totalt hamnade däcket på en tredjeplats, med en sammanlagd bedömning på 98,9 procent, en status som "rekommenderad," och en topposition där endast de dyrare premiummärkena presterade något bättre i olika testområden.

Förutom testet i Auto Express har Toyo Proxes Comfort också fått beröm i en omfattande sommardäcktest utförd av den välrenommerade tyska bilistföreningen ADAC.

NDI Sverige har mottagit sin första leverans av Toyo-däck från en europeisk fabrik. Däcken finns i lager i flera av de vanligaste dimensionerna och storlekarna, tillsammans med resten av Toyos sortiment, som även inkluderar vinterdäck.

Presskontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Sverige AB

Gamlemark/Blomstervägen
225 93 Lund
Sverige
Orgnr: 556221-8353
kundtjanst@ndi-se.com

Behöver ni hjälp?

Kontakta kundtjänst på:
046 379500

Måndag-torsdag: 8:00-16:30
Fredag: 8:00-16:00
Avvikande öppettider

Hitta snabbt

Kontakt
Om NDI

 

WEBSHOP