General.BrowserWarning
 
28. maj 2024

Ny direktör ska hjälpa till att förverkliga NDI Sveriges potential

Martin Andreasson har blivit anställd som ny direktör för NDI Sverige. Detta sker som en del av att den nordiska NDI-koncernen har etablerat en ny nordisk organisation, som ska stärka företaget genom kunskapsdelning och förbättrat samarbete över länderna.

NDI Sverige har fått en ny direktör, då Martin Andreasson tillträdde tjänsten den 23 maj. Han kommer med stor erfarenhet från däckbranschen, där han har varit med och byggt upp ett antal andra företag inom branschen. Här har han arbetat med försäljning, marknadsföring och de senaste åren särskilt med ledning och organisation.

- NDI Sverige har en mycket stark position på marknaden och är ett respekterat företag inom branschen. Jag tar mig an uppgiften med stor ödmjukhet och ser mycket fram emot att hjälpa till att förverkliga företagets potential tillsammans med dess mycket erfarna och engagerade medarbetare och ledningsteam, säger Martin Andreasson.

Grossisterna är starka
Den nya direktören ser en stor potential i NDI Sverige bland annat på grund av företagets bredd i produktutbud och storlek, då NDI Sverige är en del av den nordiska NDI-koncernen med huvudkontor i Danmark.

- Om vi går tillbaka 8-10 år fanns det förväntningar om att tillverkarna i högre grad skulle ta över marknaden och avlägsna grossisterna som försäljningsled. Men det är inte vad som har hänt. Det finns behov av grossisterna, men konkurrensen är också hård. Det är mycket viktigt att vara stark på leverans, produktutbud och också ha en storlek som gör grossistverksamheten intressant för leverantörer att samarbeta med, säger Martin Andreasson och förklarar:

- Här står NDI Sverige redan starkt, eftersom företaget både är en del av en stor nordisk koncern och samtidigt är nära kunderna lokalt. Samtidigt görs det mycket investeringar i digitalisering, och det tvivlar jag inte heller på kommer att bli viktigt i framtiden. För den digitala infrastrukturen har också blivit en avgörande konkurrensparameter utöver det fysiska lagret, leveransmöjligheter och produktutbud.

Hos NDI Sveriges systerföretag i Norge, NDI Norge, har Torbjørn Skilbred Aune utnämnts till direktör för det norska företaget med tillträde den 1 juni.

Presskontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Sverige AB

Gamlemark/Blomstervägen
225 93 Lund
Sverige
Orgnr: 556221-8353
kundtjanst@ndi-se.com

Behöver ni hjälp?

Kontakta kundtjänst på:
046 379500

Måndag-torsdag: 8:00-16:30
Fredag: 8:00-16:00
Öppettider

Hitta snabbt

Kontakt
Om NDI

  • Visa
© 2024 NDI Sverige AB