General.BrowserWarning

Have og Park

Grönyte och park

Vid val av däck för körning på grönytor, parker och på stigar och trottoarer spelar underlaget en viktig roll. Oavsett om det är en ömtålig gräsyta, små slingrande stigar eller trottoarer är det viktigt att ha syftet i åtanke när du väljer hjullösningarna, så att effektiviteten bibehålls och bästa resultat säkerställs.
Läs mer om hur NDI kan hjälpa till att hålla maskinparken för grönytor och parker igång.

Se hela vårt sortiment

Däck

Oftast skiljer man på mjukt och fast underlag när det gäller att välja rätt däck för körning på grönytor, parker, stigar och trottoarer.

På t.ex. golfbanor är underlaget mjukt, och det är därför viktigt att däcklösningen är skonsam, så att gräset hålls intakt. Här väljs oftast ett brett däck vilket skapar ett större yttryck och mönstret är lågt så att däcken inte sliter upp underlaget.

Är underlaget fast, t.ex. trottoarer, är körkomfort och däcklivslängd i fokus. Här väljs ofta grovmönstrade, smala däck med liten diameter, som säkerställer drift och bra väggrepp.

Fälgar

Rätt hjullösning kan direkt påverka maskinernas effektivitet och drifttid. Det handlar därför inte bara om att välja rätt däck för ändamålet, det kan ofta också vara en fördel att ta ställning till hela hjullösningen.

Behovet kanske är en standardlösning med en enkel fälg? En skräddarsydd, speciallackerad dubbelfälg eller justerbar lösning? Eller är den optimala lösningen någonstans mittemellan?

Olja

En välsmord maskin är avgörande för driftsäkerheten. Genom att kontinuerligt underhålla maskiner med smörjoljor minskar risken för oplanerade och dyra haverier avsevärt. Det breda utbudet av motorolja, växellådsolja, hydraulolja, multifunktionsolja och frostskyddsolja finns i olika storlekar och har utvecklats för korrekt smörjning av moderna motorer och hydraulsystem. Smörjmedlen uppfyller OEM-kraven och internationell standard.

NDI Sverige AB

Gamlemark/Blomstervägen
225 93 Lund
Sverige
Orgnr: 556221-8353
kundtjanst@ndi-se.com

Behöver ni hjälp?

Kontakta kundtjänst på:
046 379500

Måndag-torsdag: 8:00-16:30
Fredag: 8:00-16:00
Avvikande öppettider

Hitta snabbt

Kontakt
Om NDI

 

WEBSHOP