General.BrowserWarning
 
2. juni 2022

NDI Group fyrdubblar kapaciteten med nytt lager i E20 Park

Med ett just undertecknat avtal om att flytta in i ett toppmodernt däcklager i E20 park kommer NDI Group att säkerställa kunderna en snabbare leverans av ett ännu större produktsortiment och rusta företaget för framtida tillväxt.

NDI Group har sedan 1987 ett decentraliserat däcklager i Karlslunde på Själland, vilket har spelat en viktig roll för att säkerställa kunderna på Själland en snabb och smidig leverans av ett stort utbud av däck, fälgar och andra varor. Det däcklagret kommer att tömmas under de närmaste månaderna och varorna kommer att flyttas till ett nybyggt lager i E20-park i Solrød.

– Vi har ingått ett långsiktigt avtal med fastighetsutvecklaren Verdion om att hyra oss i E20 Park i toppmoderna lagerlokaler med plats för över 100 000 däck, vilket är en fyrdubbling av vår nuvarande lagerkapacitet. Som ett resultat av de senaste årens tillväxt har vi helt enkelt vuxit ur vårt lager i Karlslunde och har därför investerat i ett toppmodernt däcklager, så att vi är rustade för ytterligare, framtida tillväxt, säger kommunikationschef på NDI Group, Jens Jakob Velasco Hansen.

Med det nya lagret, beläget i E20 Park i Solrød, kommer NDI Group att ha plats för över 100 000 däck.

Vinst för alla parter
Med det nya lagret kommer NDI Group, enligt CCO Allan Pedersen, att få ännu bättre tillgång till kunder på Själland och samtidigt uppnå en mer lönsam verksamhet i linje med koncernens 2024-strategi.

– NDI Group har en vision om att vara kundernas föredragna leverantör av däck, fälgar och hjul och ett uppdrag att hålla kundernas verksamhet rullande. Det förpliktar, och med den nya investeringen ger vi kunderna tillgång till ett ännu större produktsortiment och ännu snabbare leverans, så att vi kan möta och överträffa deras förväntningar på oss som leverantör. Dessutom ska det nya lagret säkerställa lönsam tillväxt och effektiv drift i linje med vår 2024 års strategi och optimeringsinsatser av våra lager, som också är i full gång i Norge och Sverige just nu, säger Allan Pedersen och utarbetar:

– Samtidigt är lagret energieffektivt och har hållbarhetscertifieringen DNGB Gold, då det byggts enligt strikta miljöstandarder. På så sätt kan vi kombinera lönsam verksamhet och samtidigt ta hänsyn till miljön, vilket också är viktigt för oss. Så vi ser mycket fram emot att ta det nya lagret i bruk, att bli en del av E20 Park och ta nästa steg i vår tillväxtresa.

NDI Group räknar med att vara på plats i det nya lagret under sommaren och vara i full drift under tredje kvartalet 2022.

De nya lageranläggningarna, som NDI Group hyr av fastighetsutvecklaren Verdion, är energioptimerade och byggda enligt hållbarhetsstandarden DNGB Gold.

Presskontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Sverige AB

Gamlemark/Blomstervägen
225 93 Lund
Sverige
Orgnr: 556221-8353
kundtjanst@ndi-se.com

Behöver ni hjälp?

Kontakta kundtjänst på:
046 379500

Måndag-torsdag: 8:00-16:30
Fredag: 8:00-16:00
Avvikande öppettider

Hitta snabbt

Kontakt
Om NDI

 

WEBSHOP