General.BrowserWarning
 
25. august 2023

Erfaren specialist ska stärka NDI Sveriges fokus på tunga produkter

Kent Jansson har blivit anställd med verkan från den 21 augusti som ny specialist inom tunga produkter hos däckgrossisten NDI Sverige.

Med över 25 års erfarenhet inom däckbranschen har Kent Jansson djupgående kunskap om däckbranschen och "de tunga segmenten" - närmare bestämt inom jordbruk och industri.

- Det finns allt fler olika typer av däck, oavsett om det gäller traktorer, grävmaskiner eller andra typer av tungt material där hög drifttid och förebyggande av avbrott är avgörande för våra kunder. Med många års erfarenhet från däckbranschen, bland annat som distriktschef under många år hos däcktillverkaren Continental och regionchef hos Trelleborg Wheel systems, garanteras kunderna högkompetent rådgivning från Kent Jansson, något som vi på NDI Sverige ser mycket fram emot att välkomna den 21 augusti, säger försäljningschef Peter Liljedahl.

Tillväxtplaner för Yokohama OHT
Förutom kundrådgivning kommer Kent Jansson enligt försäljningschefen på NDI Sverige att fokusera på fabrikat från Yokohama OHT, som NDI Sverige distribuerar. En tillverkare som bland annat är känd för märkena Alliance och Galaxy.

- Alliance har genomgått en stor utveckling och erbjuder ett mycket komplett sortiment av däck för jordbruk och industri. Däribland särskilt VF-däck som möjliggör körning med varierat däcktryck, samt många olika typer av däcklösningar som är utvecklade för de olika behoven - oavsett om det är inom jordbruk, på byggarbetsplatser, i gruvor eller andra miljöer, säger Peter Liljedahl och fortsätter:

- Med Yokohama i ryggen har däcktillverkaren tillgång till den senaste teknologin och erbjuder produkter av hög kvalitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi tror att det fortfarande finns stort potential på marknaden och ser fram emot att stärka vår strategiska inriktning på de tunga produkterna med Kent Jansson och vårt övriga team.

Kent Jansson kommer att ansvara för försäljningsdistriktet Västra Götaland och Värmland.

NDI Sverige är en del av NDI-koncernen, som är nordisk distributör för Yokohama OHT.

Presskontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Sverige AB

Gamlemark/Blomstervägen
225 93 Lund
Sverige
Orgnr: 556221-8353
kundtjanst@ndi-se.com

Behöver ni hjälp?

Kontakta kundtjänst på:
046 379500

Måndag-torsdag: 8:00-16:30
Fredag: 8:00-16:00
Avvikande öppettider

Hitta snabbt

Kontakt
Om NDI

 

WEBSHOP