General.BrowserWarning
 
15. september 2023

NDI lanserar tre nya fälgmodeller riktade mot elbilar

Den nordiska däck- och fälggrossisten NDI Group har i samarbete med fälgproducenten Mega Wheels utvecklat tre nya fälgmodeller speciellt avsedda för elbilar, vilka kommer att lanseras på marknaden inför den kommande vintersäsongen.

Projektet inleddes med en helt ny utgångspunkt när NDI Group, tillsammans med fälgproducenten Mega Wheels, påbörjade utformningen av nya fälgar skräddarsydda för elbilar.

- Dessa nyskapade fälgar har skapats från grunden, och vi har strävat efter en design som är optimerad för de mest populära elbilmodellerna. Vi talar om tre olika designalternativ, som också erbjuds i två olika färger, vilket innebär att det totalt finns sex olika modeller. Självklart har utvecklingen även tagit hänsyn till att många elbilar har varierande monteringsbehov för fram- och bakhjul, säger försäljningschef hos NDI Sverige, Peter Liljedahl. Han fortsätter:

- Fälgarna kommer att finnas tillgängliga på marknaden när vintern närmar sig och kommer att distribueras över hela Norden. De har utvecklats med snabb och enkel montering i åtanke och erbjuds till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi ser fram emot att kunna erbjuda denna produkt till våra kunder på en marknad med betydande potential och en växande efterfrågan på kostnadseffektiva alternativ till fabriksmonterade fälgar. Det här är en lösning där moderna designer och ekonomiskt förnuft går hand i hand.

NDI Group förväntar sig ha alla storlekar och dimensioner av de nya fälgarna i lager från oktober.

Presskontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Sverige AB

Gamlemark/Blomstervägen
225 93 Lund
Sverige
Orgnr: 556221-8353
kundtjanst@ndi-se.com

Behöver ni hjälp?

Kontakta kundtjänst på:
046 379500

Måndag-torsdag: 8:00-16:30
Fredag: 8:00-16:00
Avvikande öppettider

Hitta snabbt

Kontakt
Om NDI

 

WEBSHOP