General.BrowserWarning
 
13. september 2023

Uppdaterade terrängdäck från Toyo Tires med vinteregenskaper

Det populära terrängdäcket från Toyo Tires, Open Country, som är riktat till SUV:ar och pick-ups, lanseras inför den kommande vintersäsongen.

- Med en kombination av robusta allroundegenskaper som ger utmärkt prestanda och dragkraft i terrängen, tillsammans med hög komfort på vanliga vägar, har däckserien Toyo Open Country blivit populär bland bilägare med varierande körförhållanden. En ny modell med namnet Open Country A/T III lanseras nu inför den kommande vintersäsongen, och vinteregenskaperna är i fokus för detta nya däck.

En spännande utveckling är att det nya terrängdäcket från Toyo nu officiellt klassificerats som ett vinterdäck och är stolt märkt med den prestigefyllda 3PMS-symbolen, vilket står för "three peak mountain snowflake". Detta är en tydlig indikation på att däcket är konstruerat enligt de stränga vinterdäcksstandarderna och är utformat för att kunna leverera speciellt bra prestanda även på snötäckta eller isiga vägar, förklarar försäljningschef hos NDI Sverige, Peter Liljedahl, och fortsätter:

- Vi ser fram emot att presentera detta banbrytande däck inför den kommande vintersäsongen, och vi identifierar en betydande potential för produkten på vår marknad. Våra nordiska vintrar med sin snö och is utgör en utmaning för bilägare, och med detta mångsidiga däck kan de känna sig säkra oavsett om de kör i terrängen eller på vanliga vägar, 

Toyo Tires är en japansk tillverkare med fabriker runt om i världen, inklusive i Europa, där företaget i slutet av 2022 invigde en ny fabrik i Indjija, Serbien.

Se vårt utbud av däck från Toyo Tires här.

Presskontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Sverige AB

Gamlemark/Blomstervägen
225 93 Lund
Sverige
Orgnr: 556221-8353
kundtjanst@ndi-se.com

Behöver ni hjälp?

Kontakta kundtjänst på:
046 379500

Måndag-torsdag: 8:00-16:30
Fredag: 8:00-16:00
Avvikande öppettider

Hitta snabbt

Kontakt
Om NDI

 

WEBSHOP