General.BrowserWarning
 
2. februar 2024

NDI Sverige anställer ny distriktschef efter att erfaren profil går i pension

NDI Sverige har anställt Paul Söderberg som ny Account Manager för Toyo Tires och distriktschef med ansvar för bilkunder i distriktet Södra Götaland.

Tomas Asplund, som har varit anställd hos NDI Sverige, har gått i pension efter 35 år i däckbranschen, och en ny Account Manager distriktschef i form av Paul Söderberg har anställts som ersättare från och med den 1 februari 2024.

- Tomas är en riktigt fin person som vi alla kommer att sakna. Han kom till NDI 2017 och har bidragit på alla plan. Nya kunder och nya affärer men också skapat ett lugn i distriktet som han har utvecklat med både stabilitet och framgång. Med sin personlighet har han bidragit till ett bra klimat i säljgruppen och är en person som uppskattas av sina kollegor och kunder, säger försäljningschef Peter Liljedahl.

Kunskap ska stödja tillväxt
Paul Söderberg, som ersätter Tomas Asplund, är också en erfaren person inom däckbranschen. Han började sin karriär i branschen 1998 och har bland annat arbetat för Franska Däckimporten, Hankook och Kumho.

- Paul har rest som säljare i samma distrikt i däckbranschen sedan 1988. Med erfarenhet därifrån har han ett brett perspektiv över marknaden som ger NDI en stabilitet att utvecklas från. Paul kommer att fokusera på personbilsegmentet i allmänhet och Toyo i synnerhet samt på lastbilskunder. Pauls område blir i södra Sverige och vi gör inga större ändringar och han tar över Tomas kunder, säger Peter Liljedahl och förtydligar:

- NDI vill fortsätta växa på alla områden där Toyo och Goodride blir viktiga faktorer för framgång. Denna tillväxtresa kommer Paul att spela en viktig roll i med sin stora kunskap, erfarenhet och sina tidigare relationer. Vi ser fram emot det nya samarbetet med Paul och tackar Tomas för hans fantastiska insats.

NDI Sverige är förutom Toyo och Goodride också återförsäljare av bland annat Yokohama OHT, inklusive däckmärket Alliance – känt för sitt breda utbud av ekonomiskt attraktiva däcklösningar för jordbruket och industrin.

Presskontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Sverige AB

Gamlemark/Blomstervägen
225 93 Lund
Sverige
Orgnr: 556221-8353
kundtjanst@ndi-se.com

Behöver ni hjälp?

Kontakta kundtjänst på:
046 379500

Måndag-torsdag: 8:00-16:30
Fredag: 8:00-16:00
Avvikande öppettider

Hitta snabbt

Kontakt
Om NDI

 

WEBSHOP