General.BrowserWarning
 
21. februar 2024

Budgetmärke med brett produktsortiment lanseras av NDI Sverige

Däckmärket Goodride lanseras av NDI Sverige inför den kommande sommarsäsongen för att erbjuda kunderna ett ännu bredare sortiment av produkter i den prisvänliga kategorin. Först introduceras Goodrides sommardäck, till vintersäsongen följer friktionsdäck och dubbdäck.

Goodride är ett kinesiskt däckmärke som Hangzhou Zhongce Rubber Company – även kallad ZC Rubber står bakom – och som är världens nionde största däcktillverkare och Kinas största. Till nästa sommarsäsong kommer märket att introduceras i Sverige av NDI Sverige för att möta ett ökande behov av budgetvänliga däcklösningar.

- Med introduktionen av Goodride vill vi möta ett ökande behov av prisvänliga däck- och kompletta hjullösningar och ge våra återförsäljare tillgång till ett stort och brett utbud av däck i de mest populära storlekarna och dimensionerna. Med Goodride får vi en produkt av god kvalitet i detta prissegment, och som en av de största däckfabrikerna med den senaste produktionstekniken bakom sig, berättar försäljningschefen för autodivisionen hos NDI Sverige, Peter Liljedahl.

Ekonomiskt attraktivt alternativ
Till en början får NDI Sverige in sommardäck på lager, men till vintersäsongen kommer ett komplett vinterprogram att introduceras.

- Det var avgörande att kunna erbjuda kunderna ett komplett produktprogram som passar våra specifika körförhållanden i Sverige. Det får vi med Goodride, som erbjuder alla de däcktyper som våra återförsäljare och kunder behöver. Vi ser fram emot att introducera denna nyhet på den svenska marknaden och erbjuda ett ännu bredare sortiment bland våra ekonomiskt attraktiva alternativ till de dyrare däckmärkena, säger försäljningschefen.

Presskontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Sverige AB

Gamlemark/Blomstervägen
225 93 Lund
Sverige
Orgnr: 556221-8353
kundtjanst@ndi-se.com

Behöver ni hjälp?

Kontakta kundtjänst på:
046 379500

Måndag-torsdag: 8:00-16:30
Fredag: 8:00-16:00
Avvikande öppettider

Hitta snabbt

Kontakt
Om NDI

 

WEBSHOP